AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, şansın açılacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynı masada yemek yemek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak yapılan ahlaksız davranışlara, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle masada oturmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir masada yemek yemek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kişinin gönlünü alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir