AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle asansöre binmek

Kahve falında biriyle asansöre binmek

Kahve falında biriyle asansöre binmek zor günler geçireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle asansöre binmek gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında otelde asansöre binmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, koyu muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli asansöre binmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansör binmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir