AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle asansöre binmek

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın, projenizin veya düzenlemenin daha başarılı şekilde ilerlemesini sağlayacak yeni bir yol haritası çizebilecek kapasitedesiniz.

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansör binmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otelde asansöre binmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok hızlı asansöre binmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk asansöre binmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir