AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle yatakta yatmak

Kahve falında birisiyle yatakta yatmak

Kahve falında birisiyle yatakta yatmak onlara hocalık edeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle yatakta yatmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Kahve falında hasta yatağına yatmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle yatakta yatmak sorunlarının yakında biteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir yatakta yatmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak işlerin sarpa saracağına, hedeflerini tutturacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak yatakta yatmak ona emek vereceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan yatmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yatakta yatmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir