AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak yatakta yatmak

Kahve falında sıcak yatakta yatmak

Kahve falında sıcak yatakta yatmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir.

Kahve falında sıcak yatakta yatmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağında yatmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, arabasını ve toprağının olacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde yatakta yatmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işinde zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta başkasıyla yatmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, insanların güvenini kazanacağına yorulur.

Kahve falında büyük yatakta yatmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yatağın altında yatmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında eski yatakta yatmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir