AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir yatakta yatmak

Kahve falında başka bir yatakta yatmak

Kahve falında başka bir yatakta yatmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Endişeli olmak seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında başka bir yatakta yatmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, adını herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yatakta yatmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar yatakta yatmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına işarettir.

Kahve falında yatakta yatmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yatakta yatmak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle yatakta yatmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, iyi konumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağa ters yatmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ayrılık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir