AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle yatakta yatmak

Kahve falında sevgilisiyle yatakta yatmak

Kahve falında sevgilisiyle yatakta yatmak işinin en iyisi olacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyle yatakta yatmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak sevilen bir dostu kaybetmeye, işlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, duraklama yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle yatakta yatmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir