AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeylerle uğraşmak

Kahve falında bir şeylerle uğraşmak

Kahve falında bir şeylerle uğraşmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeylerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir şeyle uğraşmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeylerle uğraşmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, parasını ve işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında suyla uğraşmak zahmetli bir işin sona ereceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında örümcekle uğraşmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişle uğraşmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyle uğraşmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla uğraşmak işlerin aksayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir