AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, günaha gireceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi görmek huzursuz olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişini görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek yeni mekânlara gireceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında azı diş kırılması görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişinin döküldüğünü görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir