AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt azı dişini çektirmek

Kahve falında alt azı dişini çektirmek

Kahve falında alt azı dişini çektirmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında azı dişi çektirmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alt azı diş çektirmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir