AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt azı dişini görmek

Kahve falında alt azı dişini görmek

Kahve falında alt azı dişini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında alt azı dişini gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında alt azı dişini görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek sahip olacağı malın faazlalığına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında alt azı dişi görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Kahve falında üst azı dişi görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir