AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt azı dişi görmek

Kahve falında alt azı dişi görmek

Kahve falında alt azı dişi görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi gördüyseniz:

  • Bırakın biraz da herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Kahve falında alt azı dişini görmek huzurun bozulacağına, sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, emeklerinin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst azı dişi görmek mal ve varlık sahibi olacağına, kazancın her daim artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında azı dişinin düştüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir