AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı diş kırılması görmek

Kahve falında azı diş kırılması görmek

Kahve falında azı diş kırılması görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Kahve falında azı diş kırılması gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında azı diş kırılması görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında azı diş görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında alt azı diş görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı diş çıktığını görmek iyi halini yitireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir