AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle el ele tutuşmak

Kahve falında birisiyle el ele tutuşmak

Kahve falında birisiyle el ele tutuşmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Yanlış veya yetersiz bir etki altında kalmanız sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun biriyle el ele tutuşmak rahat rahat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak fedakârlıklar yapacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak bereket ve zenginlik bulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el ele tutuşmak yürümek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir