AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında azı dişi çektirmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalettir.

Kahve falında alt azı diş çektirmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında azı dişi çıktığını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine işarettir.

Kahve falında azı dişinin olmadığını görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir