AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahla boğuşmak

Kahve falında timsahla boğuşmak

Kahve falında timsahla boğuşmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, imkanlarının artacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahla boğuşmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Kahve falında timsahla boğuşmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına yorulur.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuzla boğuşmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atlarla boğuşmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında öküzle boğuşmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kediyle boğuşmak hem hayatının kurtulacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında azraille boğuşmak kazancın her daim artacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir