AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt azı diş çektirmek

Kahve falında alt azı diş çektirmek

Kahve falında alt azı diş çektirmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt azı diş çektirmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Kahve falında alt azı diş çektirmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında alt azı diş görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, manevi olarak hasar alınacağına delalettir.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişi çektirmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, işinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişleri görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir