AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı dişi çektirmek

Kahve falında azı dişi çektirmek

Kahve falında azı dişi çektirmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalet eder.

Kahve falında azı dişi çektirmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Kahve falında kendi azı dişini çektiğini görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişi çektirmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında alt azı dişi çektirmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında alt azı diş çektirmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine yorulur.

Kahve falında azı dişinin ağrıdığını görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kendi azı dişini çıktığını görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir