AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnının terlediğini görmek

Kahve falında alnının terlediğini görmek

Kahve falında alnının terlediğini görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, önemli işler yapacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında alnının terlediğini gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında alnı terlemek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında alnının terlediğini görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcaktan terlemek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin terlediğini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hasta ve üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında güneşte terlemek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Kahve falında güneşten terlemek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün terlediğini görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir