AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşten terlemek

Kahve falında güneşten terlemek

Kahve falında güneşten terlemek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşten terlemek gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında güneşten terlemek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşte terlemek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda terlemek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün terlediğini görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin terlediğini görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin terlediğini görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında alnı terlemek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir