AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün terlediğini görmek

Kahve falında yüzünün terlediğini görmek

Kahve falında yüzünün terlediğini görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün terlediğini gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Kahve falında yüzünün terlediğini görmek ticaretin büyüyeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnının terlediğini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin terlediğini görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sıcaktan terlemek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının terlediğini görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin terlediğini görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, işlerinin bu sayede açılacağına delalet eder.

Kahve falında sırılsıklam terlemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, derde ve kedere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşarak terlemek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir