AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnı terlemek

Kahve falında alnı terlemek

Kahve falında alnı terlemek hayallerin gerçekleşeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında alnı terlemek gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında alnının terlediğini görmek mal sahibi olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alnı terlemek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek oldukça büyük başarılara, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin terlediğini görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında koşarken terlemek mutluluk bulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalet eder.

Kahve falında güneşte terlemek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir