AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşte terlemek

Kahve falında güneşte terlemek

Kahve falında güneşte terlemek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşte terlemek gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında güneşte terlemek canını sıkılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında güneşten terlemek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek parasının ve malının da artacağına, emeklerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişinin terlediğini görmek ancak yılmayacağına, iç açıcı sözlere yorulur.

Kahve falında çok terlemek ayıplanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün terlediğini görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtı terlemek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir