AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından silahla vurulmak

Kahve falında alnından silahla vurulmak

Kahve falında alnından silahla vurulmak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında alnından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda iyileştirmelere yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında silahla alnından vurulmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında alnından silahla vurulmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin alnından vurulduğunu görmek zararların üst üste geleceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnından vurulduğunu görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında alnından vurulmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Kahve falında alnına silah dayamak yeni işlere atılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Kahve falında silah almaya gitmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir