AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnından vurulmak

Kahve falında alnından vurulmak

Kahve falında alnından vurulmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında alnından vurulmak gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Kahve falında alnından silahla vurulmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla alnından vurulmak yaşamının daha kolay hale geleceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin alnından vurulduğunu görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alnından vurulduğunu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında alnından vurulmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev alıp tamir etmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik almaya gitmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında al basmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir