AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah almaya gitmek

Kahve falında silah almaya gitmek

Kahve falında silah almaya gitmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silah almaya gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında silah almaya gitmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına işaret eder.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alnından silahla vurulmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, tüm parasını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla alnından vurulmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında alnına silah dayamak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta almaya gitmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para almaya gitmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında uçakla almanyauya gitmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir