AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin alnından vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin alnından vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin alnından vurulduğunu görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin alnından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Kahve falında birinin alnından vurulduğunu görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla alnından vurulmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında alnından vurulduğunu görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında alnından vurulmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alnından silahla vurulmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında fırından ekmek alıp yemek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir