AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından kan aktığını görmek

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, evlerin ayrılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ayağından kan aktığını gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarından kan aktığını görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek kazancın günden güne artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kan aktığını görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşından kan aktığını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir