AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından kan aktığını görmek

Kahve falında bacağından kan aktığını görmek

Kahve falında bacağından kan aktığını görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından kan aktığını gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Kahve falında bacaktan kan aktığını görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarından kan aktığını görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında bacağından kan aktığını görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bacaktan irin aktığını görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında başka birinden kan aktığını görmek düşmanından uzak olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işarettir.

Kahve falında akmayan kan görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kan aktığını görmek şifaya kavuşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir