AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kan aktığını görmek

Kahve falında birinden kan aktığını görmek

Kahve falında birinden kan aktığını görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Kahve falında gözünden kan aktığını görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında akmayan kan görmek maddi açıdan ferahlayacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin başından kan aktığını görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında gözden kan aktığını görmek her gün daha fazla dolacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek makama ve rızka sahip olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir