AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sevgi göreceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kan aktığını gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kan aktığını görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi vücudundan kan aktığını görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudundan irin aktığını görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında vücuttan irin aktığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttan iltihap aktığını görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akmayan kan görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir