AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kan aktığını görmek

Kahve falında sırtından kan aktığını görmek

Kahve falında sırtından kan aktığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından kan aktığını gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında sırtından kan aktığını görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına delalettir.

Kahve falında akmayan kan görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kan aktığını görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden kan aktığını görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında rahimden kan aktığını görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir