AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarken terlemek

Kahve falında koşarken terlemek

Kahve falında koşarken terlemek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, mutlu olunacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarken terlemek gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında koşarken terlemek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında koşarak terlemek güzelliklere rast gelineceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün terlediğini görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun terlediğini görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sırtının terlediğini görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin terlediğini görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına inanılır.

Kahve falında sırılsıklam terlemek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir