AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnı kanamak

Kahve falında alnı kanamak

Kahve falında alnı kanamak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, başına türlü belalar geleceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında alnı kanamak gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında alnı kanamak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı yorulur.

Kahve falında dişleri kanamak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında boynu kanamak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dişi kanamak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dudağı kanamak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağı kanamak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağı kanamak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir