AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yoğurt vermek

Kahve falında birisine yoğurt vermek

Kahve falında birisine yoğurt vermek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birisine yoğurt vermek gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt görmek huzurlu günler geçirileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında manda yoğurdu görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt kusmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt kabı görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çok yoğurt görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çilekli yoğurt yemek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurtla abdest almak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek sahip olacağı malın faazlalığına, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir