AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsaklı yoğurt görmek

Kahve falında sarımsaklı yoğurt görmek

Kahve falında sarımsaklı yoğurt görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sarımsaklı yoğurt yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında yoğurtlu sarımsak görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, başarının garantileneceğine işarettir.

Kahve falında kuru sarımsak görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında sarımsak kusmak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, canını sıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde sarımsak görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında sarımsak ezmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında saça sarımsak görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir