Kahve falında yoğurtla abdest almak

Kahve falında yoğurtla abdest almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, rızıksız kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurtla abdest almak gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında yoğurtla abdest almak geri planda kalacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden yoğurt almak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek yeni fırsatlar sunulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun ekşidiğini görmek bahtının açık olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında sütten yoğurt yapmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, fal sahibinin içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt ikram etmek çok iyi şeylere, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ıspanaklı yoğurt görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir