AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt kusmak

Kahve falında yoğurt kusmak

Kahve falında yoğurt kusmak kazançlı işlere girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kar sağlayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt kusmak gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Kahve falında yoğurt kusmak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında katı yoğurt görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında bulgur yoğurduğunu görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu yemek görmek terfi alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Kahve falında köfte yoğurduğunu görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek düşmanlarını bile affedeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir