AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek gördüyseniz:

  • Biraz daha sabredin.

Kahve falında yoğurtla ekmek yemek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek ve yoğurt yemek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, iyi bir patron olacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, yapılan işte ustalaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu ekmek yemek işlerin aksamayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Kahve falında ekmek yoğurt yemek süzüleceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında ekmekle yoğurt yemek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, üzüleceğine ve kırılacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu ekmek görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir