AnaSayfa / Genel / Kahve falında manda yoğurdu görmek

Kahve falında manda yoğurdu görmek

Kahve falında manda yoğurdu görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında manda yoğurdu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Kahve falında manda yoğurdu görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında manda yavrusu görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında manda sürüsü görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, her istediğini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında denizde manda görmek sağlıklı bir kişi olmaya, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına tabir olunur.

Kahve falında manda boku görmek kazancının çok düşeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah manda görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalettir.

Kahve falında erkek manda görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında manda sağmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir