AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli yoğurt yemek

Kahve falında çilekli yoğurt yemek

Kahve falında çilekli yoğurt yemek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çilekli yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Kahve falında çilekli yoğurt yemek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çilek yemek kişinin tüm hayatının değişeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dağ çileği yemek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek toplamak ve yemek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret eder.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, çok kolay bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilekli tatlı yemek beklenilen takdiri alacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek tarlasında çilek yemek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sıhhat ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir