AnaSayfa / Genel / Kahve falında alman kurdu görmek

Kahve falında alman kurdu görmek

Kahve falında alman kurdu görmek hatalarını düzelteceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, faydalı şeyler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alman kurdu gördüyseniz:

  • Mükemmelliği karşı tarafı memnun etmeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında alman kurdu görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, günah işlemekten korunacağına alamet eder.

Kahve falında para görüp almamak daha fazla gelire kavuşacağına, mallarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest almayı görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nuri alço görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında alnına kına sürmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı almaya gitmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi eve almamak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir