AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi eve almamak

Kahve falında kediyi eve almamak

Kahve falında kediyi eve almamak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi eve almamak gördüyseniz:

  • Bazı kısıtlamalar ya da zorunluluklar iş yaşamınızda görülmez değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında kediyi eve almamak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında ev satın almaya çalışmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev satın almayı görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında ev almaya niyetlenmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ev alıyor görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev almaya gitmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ev satın almayı düşünmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ev almaya karar vermek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir