AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza tokat atmak

Kahve falında kıza tokat atmak

Kahve falında kıza tokat atmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kıza tokat atmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kızına tokat atmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kıza tokat atmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıza tokat atmak maddi olarak çok rahat edeceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında annesine tokat atmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablaya tokat atmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askere tokat atmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Kahve falında ölen birine tokat atmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir