AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine tokat atmak

Kahve falında ölen birine tokat atmak

Kahve falında ölen birine tokat atmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eşine tokat atmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, mutlu bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında babaya tokat atmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye tokat atmak adeta havalara uçacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kızına tokat atmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında öğretmene tokat atmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ablaya tokat atmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir