AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken ağlamak

Kahve falında abdest alırken ağlamak

Kahve falında abdest alırken ağlamak hak yolunda hayır işleri yapacağına, sağlığın bozulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, ilim irfan öğreneceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında abdest alırken ağlamak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Kahve falında abdest alırken ağlamak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini abdest alırken görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında abdest alırken kan görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alıp namaz kıldığını görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest alırken korkmak rızkının ve kazancının bol olacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını abdest alırken görmek imkân sahibi olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boy abdesti almamak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir