AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini abdest alırken görmek

Kahve falında başka birini abdest alırken görmek

Kahve falında başka birini abdest alırken görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini abdest alırken gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Kahve falında başka birini abdest alırken görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy abdesti almamak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini abdest alırken görmek verimin her geçen gün artacağına, çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek uzun sohbetler edeceğine, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini abdest alırken görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken ağlamak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, çok güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest almaya gitmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir