AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek sosyal konumunun değişeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını duş alırken gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini duş alırken görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini duş alırken görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını duşta görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında küvette duş almak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duş başlığı görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişi duş almak elinde avucunda olanı yitireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir