AnaSayfa / Genel / Kahve falında para almayı görmek

Kahve falında para almayı görmek

Kahve falında para almayı görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, razı geleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında para almayı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında para almayı görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para alırken görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında uzatılan parayı almamak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında para almamak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında para alıp saymak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinden para alıp vermek malında azalmaya, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında parayı almamak makamının sürekli yükseleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir