AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak masajı yapmak

Kahve falında ayak masajı yapmak

Kahve falında ayak masajı yapmak bol muhabbette olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak masajı yapmak gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayak masajı yapmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağına masaj yapmak kötü ve zor günler yaşayacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına masaj yaptırmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak masajı yaptırmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine masaj yapmak bir sebeple başka yollar aranacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğe masaj yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına masaj yapmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırta masaj yapmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir